Lampehuset søker nye selgere til 10% stilling

31.05.202208:57 Linda Rønning

I Lampehuset jobber vi for å levere Norges beste handleopplevelse til kundene våre. For å gjøre det trenger vi Norges blideste og hyggeligste butikkmedarbeider. Vår flotte butikk på City Nord trenger en to nye selger til teamet sitt. Er det deg? Har du også en god porsjon stå-på-vilje og et sterkt selgerinstinkt? Da vil vi høre fra deg!

I denne rollen er dine viktigste arbeidsoppgaver å gi ekstraordinær kundeservice, veilede kunder, bidra til å nå butikkens mål, betjene kasse, varepåfyll og sørge for at butikken fremstår innbydende og fristende. Foruten dette er det å jobbe som butikkselger i Lampehuset en fysisk og aktiv jobb, hvor man alltid er i aktivitet, løfter, håndterer og monterer opp produkter.

Vi tror at du

  • Har masse energi og gir det lille ekstra for både kunder, kollegaer og butikken
  • Er deg selv
  • Motiveres av å selge og å nå mål
  • Har stor arbeidskapasitet og trives med varierte arbeidsoppgaver
  • Er ansvarsbevisst og til å stole på
  • Liker å dele din kunnskap og evner med andre
  • Behersker norsk både skriftlig og muntlig
  • Vi verdsetter initiativ, effektivitet og fleksibilitet. Arbeidstiden varierer etter butikkens åpningstider. Du må kunne jobbe både kveldstid og helg. Du er også klar for å stå på og trå til ekstra ved sykdom og ferieavvikling.

Oppstart: Så snart som mulig

Stillingsprosent: 10 %

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn gjennom "Søk her" på Finn.no.

Ved spørsmål rundt stillingen ta kontakt med butikksjef!

Vi gleder oss til å høre fra deg!
 
Om arbeidsgiveren
Lampehuset har siden 1959 skapt norske hjem med riktig belysning gjennom sterk faglig ekspertise og bredt sortiment av tidsriktig design. Lampehuset er en av Norges førende aktører på det private belysningsmarkedet.

Lys Skaper Hjem – og det har selskapet gjort i mer enn 60 år. Vi brenner for at kundene våre skal møte bransjens dyktigste selgere som gjennom høy faglig kompetanse innen belysning og salgsprosesser kan skape gode handleopplevelser hvor man ønsker å komme igjen og igjen. Fordi vi tror på at riktig lys skaper ditt drømmehjem.