Burger King City Nord søker Medarbeider deltid/heltid

20.09.202112:35 Kamilla Skog

Burger King City nord søker flere flotte medarbeidere!

Vi skal fylle 3stk 50% stillinger med mulighet for heltid. 

 

Vi vet at en ansatt som trives skaper gode gjesteopplevelser.

Vi ser etter deg som liker å jobbe i direkte kontakt med våre gjester og som brenner for god gjesteservice. Hvis du i tillegg liker å arbeide i et miljø fylt med latter, smil og glede- ja, da ønsker vi deg velkommen til å søke jobb hos oss.

Vi kan tiby:

  • Fleksible arbeidstider.- Dag, kveld og helg.
  • Et svært godt arbeidsmiljø. -For oss på Burger King er det veldig viktig at du trives på jobben. Vi anser nemlig et godt arbeidsmiljø med trivsel og arbeidsglede som grunnleggende for all suksess i vår bedrift.
  • Gode karrieremuligheter for de som har ambisjoner. Vi utdanner serviceledere, skiftledere, assisterende restaurantsjefer og restaurantsjefer*. I tillegg har vi andre spesifikke arbeidsområder med mulighet for ansvar og faglig utvikling, slik som maskin- og utstyrsansvarlig, opplæringsansvarlig, HMS ansvarlig med mer.
  • Nye medarbeidere til enhver tid. Arbeidsstokken vår har en stor andel av studenter, og du må trives i et miljø med nye mennesker til enhver tid. Er du sosial og utadvendt får du muligheten til å bli kjent med mange nye mennesker på kort tid. Spesielt ved skolestart og skoleslutt, vår og høst.
  • Effektiv jobbing med hardt arbeid og høyt tempo.
  • Godt humør og mye glede.
  • Verdifull start på din yrkeskarriere. Burger King er stolte av at vi er første arbeidsgiver for mange unge mennesker, og vi tar dette på alvor. Du får verdifull erfaring innenfor områder som teamarbeid, masikkerhet og gjesteservice med mere.

Se mer informasjon om stillingen og søk her!

Søknadsfrist:

11.10.2021

Tiltredelse:

01.10.2021

Kontaktpersoner:

Wenche Antonsen

mob: 91774407

Hjemmeside:
www.burgerking.no

, click to open in lightbox