Telia søker Shop Manager!

25.08.202111:56 Kamilla Skog

Shop Manager, Telia City Nord
Akkurat nå ser vi etter en driftig selger som kan lede vår butikk. Vi er en sammensveiset, livlig gjeng som hver eneste dag jobber for å oppnå fantastiske kundeopplevelser. Er du lederen vi ser etter?

Din neste utfordring?

Telia-butikkene er vår viktigste salgskanal og hver dag jobber vi for å skape gode kundeopplevelserbasert på våre selskapsverdier Dare, Care, Simplify. Dette forutsetter at du har en brennende interesse for våre produkter og tjenester, i tillegg til et ønske om å skape de beste resultatene for din butikk gjennom coaching og veiledning av dine medarbeidere.

Som Shop Manager gir du teamet ditt en tydelig retning ved å være synlig og legge til rette for å nå de mål som settes i din Shop. Dette innebærer blant annet planlegging av bemanning, kampanjer, opplæring, salgstiltak og øvrig drift. I Telia er vi svært opptatt av både kunde,- og medarbeidertilfredshet, så dette er også to av dine ansvarsområder. Vi er et stort internasjonalt selskap, som medfører at mye av internkommunikasjonen foregår på engelsk. Du vil inngå i butikkens skiftplan, hvilket kan innebære jobbing i helger, kvelder og feriesesong.

Hvem er du?

Du er en støttende og tydelig leder som deler vår ambisjon om å ha de mest fornøyde kundene og selgerteamet i bransjen. Du evner å se, lytte til og forstå ulike menneskers behov. Du er glad i å prate med mennesker og har over snittet god formidlingsevne. Du har et brennende engasjement for våre produkter og tjenester, og er tilpasningsdyktig i et selskap i konstant endring og hurtig vekst. Som Shop Manager skal du identifiserer og gjennomføre prosesser og tiltak, noe som forutsetter at du er strukturert, ansvarsfull og initiativrik.

Din personlighet:

 • Effektivt med stå-på-vilje
 • Løsningsorientert initiativtaker
 • Kundefokusert & vennlig
 • Detaljorientert
 • Målrettet & ambisiøs

Du må også ha fylt 18 år og ha tilfredsstillende vandel iht. Brukthandelloven. Mer informasjon om egen vandel kan fås ved å kontakte Politiet.

Dine kvalifikasjoner:

 • Over gjennomsnittet interessert i mobilteknologi og butikk som salgsarena
 • Selgererfaring fra butikk, gjerne i tilsvarende bransje
   

Du har gjerne et teoretisk fundament innenfor ledelse og styring i form av høyere utdanning, samtidig som du ønsker å utvikle deg videre som leder. Antall års ledererfaring er nødvendigvis ikke det viktigste; vi er interesserte i å vite mer om hvilke resultater du har oppnådd i din tid som leder.
 

Å jobbe i Telia åpner for nye muligheter!

Vi er først og fremst trivelige og dyktige folk som bygger nære relasjoner til hverandre, og ikke minst med våre kunder. Som Shop Manager vil du få muligheten til å gjennomføre Telia Norges opplæringsmoduler innen ledelse og salg, som vil gi deg en solid faglig tyngde, og utviklings- og karrieremuligheter i selskapet. Vi har en sterk posisjon i markedet og fører de tøffeste merkevarene innen vårt segment.

I tillegg kan vi også tilby:

 • Bonus-/provisjonsordning
 • Gode forsikringsordninger
 • Ansattrabatt i våre Shops
 • Gunstige vilkår for mobiltelefon og abonnement

Interessert?    

Høres dette ut som noe for deg, søk på stillingen! Vil du vite mer om stillingen, ta kontakt med Sales & Operations Manager Nicolaj Frederiksen på nicolaj.frederiksen@telia.no. Søknader behandles fortløpende, så ikke nøl med å ta kontakt. 

Søknadsfrist: 04.09.2021

Se mer informasjon og søk på stillingen her! 

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Om arbeidsgiveren

Everything we do is about bringing the world closer through technology. Our 20,000 talented colleagues serve millions of customers every day in one of the world’s most connected regions. We’re empowering people, companies and societies. This is our business. Our passion. Our home. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.

, click to open in lightbox