Boys of Europe søker Butikkselger til 80% stilling

05.07.202110:23 Kamilla Skog

Trigges du av å jobbe med mennesker, salg og service, og vil jobbe med oss hos Boys of Europe City Nord?

Voice Norge AS er et ledende selskap innen norsk fashion og tekstilhandel. Selskapet omsatte i 2019 for i underkant av 2 mrd. kr ut av butikk. Totalt har Voice 242 butikker fordelt på Match, VIC, Boys of Europe og Jean Paul, og mer enn 1300 ansatte. Voice ble etablert i 1988 og eies av investeringsselskapet O. N. Sunde AS.
Boys of Europe er herrekjeden med størst vekst i Norge de siste årene.
Vi har nærmere 60 butikker fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord, og vil om kort tid åpne mange flere. Vår visjon er å bli kundenes førstevalg, best i butikk og en pilar i norsk tekstilindustri. Gjennom dedikerte og kompetente ansatte definerer vi butikken som den viktigste markeds- og salgskanalen.
Vi tilbyr alltid kommersielle produkter tilpasset målgruppen vår. Vi skaper arbeidsplasser for mange unge mennesker og utvikler talenter til ledere. Vi stimulerer til stor handlelyst og gir de beste handleopplevelsene til våre kunder - hver gang. Vår modell er enkel, smart og lønnsom - og vi skaper kontinuerlig vekst!
Hva er det som får deg til å stå opp hver morgen med et smil om munnen? For oss er det tanken av å skulle til en arbeidsplass der man jobber sammen for å skape magi – og dette kan du nå få bli en del av!
Til 80% stilling som Butikkselger hos Boys of Europe City Nord er vi på jakt etter deg som har et ønske om å utvikle deg i møte med kunden og å bidra til at alle kunder får en positiv kundeopplevelse.
I våre butikker er service og produktkompetanse i fokus når vi møter kunden. Vi ønsker til enhver tid å møte kunden med et smil og hjelpe til med det lille ekstra. Du som Butikkselger har en nøkkelrolle for å sikre fornøyde kunder og økt omsetning.
Vi ser for oss at du trives med å jobbe med mennesker, salg og service, og drives av å jobbe mot felles mål. Du er imøtekommende av natur, sosial og har en stor interesse for mote og trender. I tillegg er du resultatorientert, kreativ, har en evne til å inspirere andre, og trives i en hverdag med høyt tempo. Du er også ansvarsfull og er opptatt av godt samarbeid. Som ansatt i VOICE er det viktig med gode samarbeidsevner, da vi er veldig opptatt av verdien av å jobbe i TEAM, lære av hverandre og utvikle oss som medarbeidere.

Kvalifikasjoner:

Har fullført og bestått videregående skole, relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse
Har salgserfaring fra tilsvarende bransje, gjerne varehandel
Vi tilbyr:
Muligheten til å jobbe med kvalitetsprodukter i et dynamisk selskap som leverer solide resultater og er i stor vekst
Muligheter for utvidet ansvar i butikken ved behov
Karriere- og utviklingsmuligheter står i fokus hos VOICE, og alle ansatte blir oppfordret til å benytte våre læringsplattformer
En jobb i et selskap der bærekraft er en integrert del av vår forretningsstrategi
Muligheten til å oppdatere garderoben din med gode personalkjøpsordninger
En morsom og kreativ arbeidsplass
Tett oppfølging og support
Voice Norge AS er i dag et ledende selskap innen norsk fashion og tekstilhandel, vi har store tanker om fremtiden - og vi ønsker å ha med deg på laget!
Stillingen krever at du er fleksibel med tanke på arbeidstid, og at du kan jobbe på dag- og kveldstid i både ukedager og helger, i tillegg til i ferier.
Kjenner du deg igjen? Send oss gjerne din CV og et søknadsbrev som viser din motivasjon for stillingen.
Vi gleder oss til å høre fra deg!
Kontaktpersoner:
Kristine Mjelle
Butikkleder
, click to open in lightbox