Vitusapotek

Telefon: 75 58 00 09
E-post: citynord@vitusapotek.no

Vitusapotek er en apotekkjede med over 270 apotek over hele Norge. Vår oppgave er å dele kunnskapen til over 2000 kompetente ansatte med deg. Vi vet – er vårt løfte til deg som er kunde.

Uansett hvilket Vitusapotek du besøker, så skal kundeopplevelsen være den samme gode. Det viktigste for oss er at vi formidler vår kunnskap til deg på en god måte, slik at du får full nytte av produktene du får hos oss.

Vi vet

Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med over 270 apotek og flere enn 2000 medarbeidere som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Å yte den nødvendige hjelpen, enten det er å bidra til å lege sykdom, forebygge helseproblemer eller øke det personlige velværet byr på varierte og spennende utfordringer både faglig og menneskelig.

Vår oppgave er å dele av vår kunnskap og bevise at vårt kundeløfte – vi vet – ikke bare er fine ord, men et reelt løfte til deg som er kunde.

God helse er ikke bare fravær av sykdom

I Vitusapotek er vi spesialister på medisiner og hvordan disse virker i kroppen din. Det er viktig at medisiner brukes riktig for at du skal få best mulig effekt av dem og unngå unødvendige bivirkninger. Opplever du bivirkninger utover det som står på pakken, bør du informere oss på apoteket eller fastlegen din. Dette gjelder også andre varer enn medisiner.

Norsk Medisinaldepot

Vitusapotek eies av Norsk Medisinaldepot AS (NMD). NMD har også utviklet et frivillig kjedekonsept under navnet Ditt Apotek - NMD er dermed hovedleverandør til omtrent 300 apotek.

NMD er landets største leverandør av legemidler og helserelaterte produkter via apotek.