Besøk City Nord i sommer – Gjør det til en heldagstur

Lyst på noen tips til hvordan man kan fylle dagen på City Nord? Eller bare ute etter litt inspirasjon? Vi har samlet noen forskjellige aktiviteter som kan fylle dagen med noe gøy.

1. Gå en runde

Ta en runde rundt senteret og gjør litt vindusshopping så skal du se at du plutselig kommer over noe du ikke viste du trengte! Her på City Nord finner du alt fra de nyeste motene, hus og interiør, bygg og elektronikk, helse og velvære og mye mer. Kanskje finner du en god bok, morsomme brettspill eller annet som familien kan kose seg med på regnværsdagene på enten Ark eller Norli?

2. Gjør klart til skolestart med en knalluke på City Nord

12 – 20. August ønsker vi velkommen til skolestart med stort salg hele uka! Trengs det en ny skolesekk, skrivesaker eller ny pc? Her finner du det du skulle trenge enten man skulle begynne på sitt første skoleår eller er en erfaren student.

Sjekk ut appen vår for og se alle tilbudene.

  • Fredag 12. August kan man få ett forhistorisk møte med dinosaurene Kjøttulf og Torvald.
  • Lørdag 13. August seter vi opp hoppeslott hvor overflødig energi kan tappes på best mulig måte!
  • Onsdag 17: August har vi nattåpent helt til kl. 24! Handle etter kl. 20, skann konkurransekupong i appen og vær med i trekningen av store premier.

3. Oppdater garderoben

På City Nord har vi 28 forskjellige butikker hvor man kan oppdatere garderoben enten det er for de minste eller største og uansett prisklasse. Kanskje har regnværet vist at den gamle allværsjakka ikke var vanntett lenger. Eller kanskje du vil ha ett nytt antrekk til når ferien er over og kontoret venter. Uansett har vi noe som passer deg!

4. Ta deg tid til lunsj, middag eller en kopp kaffe

Med et utvalg på hele 15 serveringsteder er det umulig og ikke finne noe man liker. Ta en pause fra shoppingen med lunsj på en av våre kafeer, eller sett deg ned for en kopp kaffe på Java Kaffebar. For de som ønsker noe søtt, finner du de fantastiske makronene til Craig Alibone bare en liten spasertur unna. Kanskje var det en franskinspirert middag på Mon Ami som lå på agendaen?

5. Unn deg en dag med velvære

Hektiske dager fører ofte til at man kan glemme å unne seg selv noe ekstra. På City Nord finnes det flere som ønsker å gi deg en stund med velvære og avslapning. Ta turen innom God Massasje for en avslappende og avstressende massasje, utført av dyktige folk med solid utdanning. Ta en tur innom brun og blid hvor du kan drømme deg vekk i solen uansett vær. Eller stikk innom Rituals for eksklusive velvære produkter til en overkommelig pris.

Uansett hva du ønsker å bruke tiden din på eller hva du skulle trenge, er du hjertelig velkommen når som helst hos City Nord