NYHETER
4 februar 2019
Julies egostrikk

Jeg har flere strikkeprosjekter pågående på samme tid -  jeg er ikke veldig flink til å avslutte et strikkeprosjekt før jeg starter på et nytt. Det nydelige oransje garnet skal bli til en finfin strikkejakke med loop stitches (løkker) som jeg allerede har brukt i flere av mine strikk. I tillegg skal jeg kombinere oransje med fargene skarp rosa og gult. Garnet er selvfølgelig Sandnes påfugl som er et at mine favorittgarn. Jeg skal dele mer etterhvert. 

28 januar 2019
OUTLETDAGER på City Nord
Velkommen til OUTLETDAGER på City Nord! 😎👏😻 


Torsdag til lørdag kan du gjøre et SUPERkupp i våre butikker!Her er litt av hva du har i vente:

• Strikkekafé med Nøste, torsdag kl 18.30 på Café City Nord

• Minikonsert med Kristina Rasmussen fredag 1. jan kl 18 ved XXL

• Minikonsert med Gabriela Bernhoff, lørdag 2. feb kl 13 ved XXL

• Ri på dinosaurene! Fredag 1. feb kl 14-20 og lørdag 2. februar kl 11-17• Megaoutlet med Cubus i PMs tidligere lokaler - alle dager – alle varer skal ut! Priser fra 20 – 100 kr!

• Burger King – Lykkehjuldager med premier

• Opphørssalg: Stort sluttsalg hos Days Like This. Alle varer – 50% / - 70 %.

• Kid – Supertorsdag!

• Norli – Utdeling av medaljer til Norli Juniors skolekonkurranse!
28 januar 2019
Dinosaurshow!

Velkommen til dinoshow for barna på City Nord! 🐍Et forhistorisk møte 👏

Torvald Triceratops kommer, Kjøttulf, en stor Tyranosaurus Rex kommer. Kommer du? Barna kan ri på dinosaurene og ta uforglemmelige bilder.Vil du finne ut hvordan det er å være liten dinosaur?

Kryp inn i Torvalds 140 millioner år gamle egg, der bodde han da han var liten baby.Det kommer også med oss en liten Triceratops baby. 👏Tidspunkt:

Fredag 1. feb: 14.00 – 20.00

Lørdag 2. feb: 11.00 – 17.00Sted: City Scene

Levert av Eventmarked.no

28 januar 2019
Minikonsert med Kristina Rasmussen

Velkommen til minikonsert med Kristina Rasmussen 🎤🎼🌟Kristina Rasmussen er et ungt talent på 17 år. Med sin behagelige sangstemme, rolig akkompagnert med gitar, piano og perkusjon blir dette en vakker opplevelse.Konserten finner sted på scena ved XXL :)Velkommen!

28 januar 2019
Minikonsert med Gabriela Bernhoft

Velkommen til minikonsert med Gabriela Bernhoff ! 🎼🌟Gabriela Bernhoff Karaca er bare 16 år, men har allerede gjort suksess med musikken sin. Hun er nok for enkelte kjent fra "Ung Kultur Møtes" hvor hun fremførte en coverlåt av Rihanna. Hun blir stadig leid inn for å synge i konfirmasjoner, og har også stått på scenen på Sinus.Nylig ga hun ut sin første låt, "Like You Used To" på Spotify, en låt som allerede har fått nesten 20 000 lyttere. Nå er sangen listet av P3.Konserten finner sted på scena ved XXL :)

Velkommen!

22 januar 2019
Boktips fra Julie

Guden av Jørgen Jæger. Jeg leser mye krim og har tidligere skrevet om andre krimbøker som jeg har lest av forfatteren Jørgen Jæger. Siste bok er Guden - en krim der spenningen er høy fra start til slutt. Han skriver godt og har en fantastisk formidlingsevne. 

Om boken: Det er fullt av folk på torget i Fjellberghavn når ordfører Janne Wold går på talerstolen fulgt av politistasjonssjef Marte Mellingen. Midt i folkemengden roper en skingrende stemme: «Allahu akbar! etterfulgt av tre skudd. På scenen står ingen oppreist, og samtidig starter en serie med godt planlagte bankran. 

Det blir noen svært dramatiske døgn for politioverbetjent Cecilie Hopen der hun jakter på gjerningsmenn med begjær som vanskelig kan kontrolleres. I de mørkeste skygger trekker en anonym person i trådene. Han er Guden. 

Boken anbefales! 

22 januar 2019
Julie tipser: Fjellski

Fjellski uten stålkant - perfekt for oss som har hund og som ønsker å gå på ski sammen med hunden. Uten stålkant unngår du skade på små poter som kan komme i veien på tur. 

Skiene kan brukes i all slags terreng og gir god flyt gjennom snøen. Skiene har en myk tupp som gjør det enklere å svinge og styre i snøen. I tillegg har de fellelås for enkelt å feste feller ved behov. 

22 januar 2019
Julies favoritter

Jeg har tidligere skrevet om produkter til herre fra Rituals - denne gangen viser jeg mine personlige favoritter. Disse produktene har jeg på badet og de brukes flittig. Sakura (den hvite serien) er min absolutte favoritt - og jeg har testet alle produktene i serien. Ingrediensene rismelk og kirsebær gir en deilig, søt og kremaktig duft. Det lukter like godt av duftpinnene og duftlyset som det lukter av bodylotion og dusjsåpen. Anbefales. 

The Ritual of Karma (den turkise boksen) er en rik og fyldig krem og føles som fløyel på huden. Den er shimmerkorn i seg som gir en finfin glød på huden. 

Prøv deg frem blant alle de fine produktene som Rituals har å tilby, så er jeg sikker på at også du finner dine favoritter. :) 

 
28 desember 2018
Julie tipser: Gult

Gul er en farge jeg liker godt - og denne blomsterpotten fra Bolia gjør seg veldig godt hjemme hos oss. Blomsterpotten finnes i flere farger og jeg tror jeg må ha flere!