NYHETER
14 oktober 2019
Strikkekafè med Nøste og Embraknit

Onsdag 16. oktober kl 18.30 blir det strikkecafè på Cafè City Nord🧶 Denne gang er vi så heldige å få besøk av de fargerike damene, Anne-Grethe og Julie Embrå, fra Embraknit. De har nylig gitt ut en fargefest av ei strikkebok og vil sette sammen garnpakker til inspirasjon for oss. Norli kommer også til å være tilstede for salg av boken🎈Velkommen til strikkecafè🌿

30 september 2019
Auksjon med Alex Rosèn

Torsdag 17. oktober blir det auksjon på City Nord til inntekt for årets TV-aksjon. Vi har hentet inn vår faste auksjonarius, Alex Rosèn, som lover god stemning og mange flotte produkter som skal auksjoneres bort. Kl 19.30 utenfor XXL.

Butikkene på senteret holder åpent til kl 22 denne dagen.

24 september 2019
Julie maler!

En ny stol er malt i en finfin blåfarge.  Den er skarp og passer perfekt inn sammen med de litt duse fargene. Nå skal flere stoler males! Maling er for meg en måte å fornye møblene på - uten at det trenger å koste så mye. 

20 september 2019
💛GULLDAGER på City Nord!💛

Fra 16.-19. oktober kan du vinne mange flotte premier dersom du handler i våre gullbutikker! 🏆 For hver 100 kr du handler for får du ett lodd til trekningen. Fyll ut loddene og lever de i en av våre gullpostkasser. Du får maks 20 lodd per handel (2000 kr). Det blir også mange morsomme aktiviteter på senteret denne uka! Blant annet auksjon med Alex Rosèn torsdag 17.10 og dinosaurshow lørdag 19.10.PREMIER GULLDAGENE

⭐City Nord gavekort på kr 30.000

⭐️Reisegavekort på kr 15.000

⭐️Valgfritt instrument fra Intun (inntil kr 12.000,-)

⭐️Valgfritt sportsutstyr for 10.000,-

⭐️Festantrekk fra valgfri klesbutikk (inntil 6.000,-

⭐️Coop Nordland gavekort på kr 5.000Velkommen til gulldager🏆

20 september 2019
Ladestasjon for by-syklene på City Nord🚴‍♂️

Har du fått med deg at vi har fått ladestasjon for by-syklene på City Nord? 🚴‍♂️

Syklene i Bodø er et samarbeid mellom Bodø kommune, Nordland Fylkeskommune og Nordvik Mobility. Dette er et nytt pilotprosjekt hvor de tester ut hvite elsykler i Bodø. Ny teknologi med fokus på miljø vil kunne bidra til at Bodø blir et bedre sted å bo 🌿

De fem ladepunktene er plassert ved City Nord, Bodø lufthavn, Bodø sentrum, jernbanestasjonen og Kvartal 99.

Last ned NordvikGO appen for å ta i bruk elsyklene:  https://nordvikgo.no/login

19 september 2019
Dinosaurshow ved XXL lørdag 19. oktober

Velkommen til dinoshow for barna på City Nord! Torvald Triceratops kommer, Kjøttulf, en stor Tyranosaurus Rex kommer. Kommer du? Barna kan ri på dinosaurene og ta uforglemmelige bilder.Vil du finne ut hvordan det er å være liten dinosaur?

Kryp inn i Torvalds 140 millioner år gamle egg, der bodde han da han var liten baby.Tidspunkt: lørdag 19. oktober kl 12-15.

Sted: ved XXL.

19 september 2019
Velkommen til City Nord lekeland

Lekelandet finner du på gamle City Scene, mellom Princess og Cutters. Her finner du både sklier, trampoline og annet gøy. Lekelandet er gratis og åpnet så lenge senteret har åpent. 

NB. Lekelandet er ubemannet, foresatte er selv ansvarlige for sine barn.

19 september 2019
Julie anbefaler!

Vi har kjøpt Kettlebell til hytta slik at vi kan gjennomføre styrkeøkter også her. XXL har kettlebell i flere størrelser og de er enkle å frakte i mellom hjem og hytte. Kettlebell er et perfekt supplement for ei god treningsøkt. 

Tips: jeg bruker Instagram flittig for inspirasjon til økter med kettlebell. 

11 september 2019
Vinn sentergavekort i appen!

I forbindelse med City Nords 25.-års jubileum kan du nå teste våre skrapelodd i appen. Nye muligheter alle dager hvor du kan vinne et gavekort på senteret.

Last ned appen her:

https://ctn.al.bstcm.no/cpn